Mijn naam is Anne Verstegen. Enige tijd geleden ontdekte ik dat mijn handen energie kunnen doorgeven, energie die er voor zorgt dat pijn kan verminderen of verdwijnen. Dat klinkt misschien heel zweverig maar dat is het juist niet! Heel eenvoudig gezegd zorgt de energie ervoor dat jouw zelfherstellend vermogen sneller gaat werken. 

Naast een aantal cursussen ( Quantum Touch, IntuÔtieve ontwikkeling etc. ) die ik heb gevolgd, heb ik ook onlangs de opleiding tot Energetisch Therapeut afgerond en ben ik nu dus Energetisch Therapeut.

Daarnaast kreeg ik enige tijd geleden het boek van Dr. Eric Pearl, 'The Reconnection', in handen, over Reconnective Healing. Een fascinerende, zeer effectieve maar vooral eenvoudige manier van healen waarbij ik al direct bijzondere resultaten zag gebeuren. Ik heb met veel plezier en enthousiasme het seminar van Dr. Eric Pearl in Madrid gevolgd en mag mezelf nu Reconnective Healing Practitioner noemen. Het is een hele zuivere vorm van healen waarbij mijn cliŽnten (kinderen en volwassenen) op een ontspannen manier weer in balans komen.  

Omdat het fantastisch is om mensen op deze manier te helpen, heb ik mijn salon Slimmingpoint verkocht en ben de Praktijk voor Healing gestart.